Tallinnan klassikko: F-hoone

F Hoone TallinnaF Hoone TallinnaF Hoone Tallinna

F-hoonetta on hehkutettu jotakuinkin jokaisessa lukemassani blogissa jo vuosien ajan, ja syystä. Tajuttoman hyvä safka ja tunnelmallinen miljöö, kaikkien kehujen arvoinen paikka.

Koska edellisestä käynnistä on aikaa, en edes miettinyt taannoisella Tallinnan-reissulla minkään uuden paikan kokeilua, vaan suuntaisin taas kerran F-hooneeseen. F:ssä oli melko täyttä, mutta pääsin kuitenkin nurkkapöytään. Isommalle seurueelle pöytävaraus on varsinkin viikonloppuisin tarpeen.

Teliskiven alueelle pääsi keskustasta kätevästi myös ratikalla, eikä kävelymatkakaan ole paha. Hipstereiden valtaama alue on mukavan rosoinen, teollista tunnelmaa, mutta F-hoone on silti kotoisa paikka. Himmeät valot ja pitkä tiski, vanhanaikaisia koulukalusteita muistuttavat tuolit.

Alkupalaksi tilasin vuohenjuustoa, pääruuaksi kasvispastan. Edellisellä kerralla syömäni falafel-annos on myös jäänyt mieleen erityisen herkkuna.

F-Hoone
Teliskivi B
www.fhoone.ee

2 Replies to “Tallinnan klassikko: F-hoone”

  1. F-Hoone on paikkana tosi kiva ja tunnelman vuoksi olen käynyt siellä jo kolmesti. Ruoka on kuitenkin ollut joka kerta huonoa. Ja samaa olen muiltakin kuullut. Tunnelman on kuitenkin niin kiva, että huono ruoka ei haittaa :) Hintataso on niin kivan edullinen, että kyllä siitä ruuasta ne muutamat eurot maksaa :D

    1. Hmm, voi olla, että laatu vaihtelee… Itse olen ollut hinta-laatu-suhteeseen tyytyväinen, kuten sanoit, edullinenhan F-hoone on :)

Vastaa