Tatuointiesittely

tatuointi kotka jalka leg impact tattoo eagle

Arvontavoittona saatu tatuointi on kulkenut jalassani nyt viikon. Kotka tehtiin Impact Tattoossa, sen nakuttaminen koipeen kesti vain hetken ja kuva on parantunut mukavasti. Suurin tragedia tämän kanssa oli pillifarkkukielto parille ensimmäiselle päivälle. Mitä muutakaan ihminen voi pukea, kysyn vaan.

Lintunen nilkassa on ihka ensimmäinen tatuointini. Senkin taustalla on vähän hassu tarina. Pääsky nimittäin on otettu Ivana Helsingin järjestämässä Sailor Ink -tapahtumassa, kun Where the Fuck is my Sailor -mallisto oli juuri julkaistu ja Ivanalla pop up -myymälä Kluuvissa.

Seuraavaksi sitten ottamaan täytettä näiden väliin. Myös pohkeen ulkosyrjään on ajatuksia isommasta kuvasta. Jalat ovat siitä kiva tatuointikohta, että ne näkee itse helposti ja usein, mutta saa myös peitettyä tarvittaessa. Luulen, ettei monikaan tuttuni edes tajua, että minulta löytyy tatskoja koivista ja kyljestä.

Kyljen tatuoinnista ei ole mitään tuoretta kuvaa, mutta Pikku Prinssi lastenkirjasta on tatuoinneistani rakkain. Sattui ihan saakelisti, mutta en voisi olla tyytyväisempi siihen. Fun fact, pääsin sillä mukaan myös Buzzfeedin listalle parhaista kirjatatuoinneista.

// Little eagle tattoo on my leg is now a week old. The swallow is my first tattoo. Are these two birds enough for the hashtag #tattooedlegs?

Vastaa