Stranger Things

stranger03stranger01stranger02

En seuraa juuri mitään sarjoja, ei kiinnosta. Nyt poikaystävä onnistui koukuttamaan minut pahasti Netflixin uutuussarjaan Stranger Things. Ensimmäisen jakson jälkeen olin vielä vähän penseä, mutta kakkosjaksosta eteenpäin on taukojen pitäminen jaksojen välissä tuntunut tuskalta. Kolme syytä, miksi sinunkin kannattaa kurkata samaan aikaan ihastuttava ja kauhistuttava sarjauutuus!

  1. Stranger Things on aidosti pelottava! Jännityselementteihin tottumattomana katsojana sai olla silmät kiinni useassa kohdassa, kun pelotti niin pirusti. Pikkukaupungin kummallisuudet paljastuvat vähä vähältä. Jännittävyyden vastapainona sarja ei sorru liikaan mässäilyyn, vaan kevyemmät kohtaukset kantavat nekin.
  2. Lapsinäyttelijät tekevät ihan huikeaa roolityötä. Erityisesti Eleven-tyttöä esittävä Millie Bobby Brown on mahtava. Samoin pikkupoikien porukan ryhmädynamiikka on hellyyttävän aitoa.
  3. Musiikki on ihan mahtavaa ja osuu kohtauksiin täydellisesti. Tsekkaa Spotifystä sarjan soundtrack, ihan loistava!

Itse 90-luvun puolella syntyneenä en tietenkään pääse autenttiseen kasarinostalgiaan kiinni, mutta ymmärrän täysin, miksi tästä sarjasta vouhkataan. Kannattaa katsoa.

// Yep, got addicted to Stranger Things, just like you should. Season 2, I’m waiting.

 

Vastaa