Mitä kuuluu?

Processed with VSCO with f2 preset

Hupsis, kuukauden päivitystauko tällä tontilla. Mielessä on taas paljon aiheita, joista haluan kirjoittaa, mutta tässäpä ensin kevyt tilannekatsaus siihen, mitä minulle kuuluu.

Kesä! On uskomatonta, miten nopeasti talven ja toppatakkien jälkeen siirryttään vuodenaikaan, johon kuuluu piknikejä puistossa, terasseilla istuskelua, kävelyä halki öisen kaupungin, kun on vielä lämmintä. Kumma kyllä, olen myös ollut erityisen ihastunut alkukesän Tampereeseen kaupunkina. Muutin tänne melkein neljä vuotta sitten ja olen kaivannut siitä lähtien kroonisesti Helsinkiin. Tiedä sitten, mistä muutos mielentilassa johtuu, mutta koskaan aiemmin en ole viihtynyt Tampereella näin hyvin.

Palasin vapun jälkeen töihin. Takaisin toimistorotan rytmiin pääseminen on väsyttänyt aika lailla, mutta duunissa on ollut taas ihan mukavaa. Kyttään kyllä koko ajan avoimia työpaikkojakin, uudet haasteet kiinnostavat. Parin viikon päästä on tiedossa kutkuttava työhaastattelu yhteen unelmien hommaan syksystä alkaen, jännittää jo nyt!

Opintojen osalta en vielä ole ihan kesälomalla, vaan kandituskaa on yhä ilmassa. Paljon ei puutu, mutta viimeistelyyn tarvitaan vielä aikaa ja ajattelua. Hitto vieköön, pakko se on saada pakettiin.

Kiipeilyharrastuksen suhteen on ihan uusi vaihde päällä. Varustehankintoja, topoihin tutustumista, itsensä ylittämistä ja yleistä intoilua. Olen päässyt vähän liidaamaan ja muutaman kerran ulkokallioille, niin siistiä!

Koira keikkuu yhä mukana kuvioissa, karvakasa on ollut jo toista kuukautta luonani lomailemassa. Kuvioissa on myös uusi ihminen, joka saa meikämuijan lähinnä hymyilemään hölmönä. Saattaa olla, että aivojeni paikalle on muuttanut vaaleanpunaista hattaraa.

// Life lately. Back to blogging.

Vastaa