Matkasuunnitelmia

berliinilontoobudapestMatkasuunnitelmia pukkaa! Vuoden vaihteen molemmin puolin on kertynyt jo useampi Euroopan-kohde listalle. Lentolippuja sähköpostissa, majoitusjärjestelyjen sumplimista ja muuta sellaista mukavaa meneillään.

Joulun välipäiviksi suihkaistaan siskon kanssa Lontooseen. Tavoitteena on turisteilla oikein huolella. Olin nuorempana kielikurssilla Englannissa pari viikkoa ja kävimme Lontoossa vain yhden päivän pikavisiitillä, joten perusteellisempi tutustuminen kaupunkiin kiinnostaa. Systeri on reissuseurana ihan ässä, joten tästä tulee varmasti hauska matka.

Tammikuun puolivälissä lähden puolestaan poikaystävän kanssa Berliiniin pitkäksi viikonlopuksi. Ei olla aiemmin matkustettu yhdessä, joten jännä nähdä, miten sujuu, varmaan hyvin. Berliini on näkemättä, vaikka Saksassa olenkin aiemmin piipahtanut. Historia- ja kulttuurikohteiden kiertäminen ja ihan vaan laatuaika ovat ne, mitä tältä matkalta odotan.

Suoraan Berliinistä jatkan Budapestiin. Siellä pääsen osallistumaan nuorten poliittista osallisuutta pohtivaan kansainväliseen koulutustapahtumaan. On tosi hienoa, että pääsee mukaan tällaisiin juttuihin. Kansainvälisistä yhteistyöjutuista saa aina energiaa ja uusia ajatuksia omaan arkiseen tekemiseen. Asiasisällön lisäksi on kiva päästä tutustumaan Budapestiin kaupunkina.

// Travel plans, travel plans! First London around Christmas, then Berlin and Budapest in January.

Kuvat: Creative commons -linsenssillä Flickristä

Vastaa