Keväinen Belgia kutsuu!

belgiauusibelgia05belgia07
Vielä muutama päivä odottelua, ja sitten tiistaina karkaan vihdoin kevätreissulle Belgiaan!

En tiedä muistaako kukaan, mutta aikoinaan tämä blogi alkoi, kun olin Erasmus-opiskelijavaihdossa Leuvenissa Brysselin kupeessa. Viime kesänä matkustin uudelleen Belgiaan lomailemaan, ja nyt suunta on taas sama. Ihanaa päästä näkemään ystäviä, syömään fritesejä ja juomaan belgioluita.

Moni haukkuu Belgiaa vähän tylsäksi maaksi, mutta olen eri mieltä. Jopa Brysselissä on minusta oma viehätyksensä. Belgiassa riittää monia kiinnostavia kaupunkeja ja kohteita, varsinkin, jos urbaanimpi meno kiinnostaa. Meikäläinen innostuu erityisesti pyöräilystä, kulttuurijutuista ja erilaisista tapahtumista.

Belgiassa on erityisen kivaa se, että etäisyydet ovat lyhyitä niin maan sisällä, kuin naapurimaihin. Vaihdon aikana kävin mm. Pariisissa, Amsterdamissa, Luxemburgissa ja Saksan puolella Kölnissä. Tällä reissulla tarkoitus on pysyä Belgian puolella, ystäväni luona Antwerpenissä, sekä piipahtaa Brysselissä.

// Heading to Belgium in few days. I was there on Erasmus-student exchange spring 2015 and I’m super glad to go back and meet friends and visit my favourite places again.

Vastaa