Carlings Party

carlings_party01 carlings_party2Vaatekauppaketju Carlings järjesti toissa viikolla bileet, joissa kuvattiin lafkalle kevään mainosvideota. Tavastian edustalla värjötellessäni tuntui siltä, kuin olisin taas 17-vuotias. (Täysi-ikäisyyden kynnyksellä ja vähän siitä yli Tavastia oli the place to be. On muuten ainoa baari, jossa olen käynyt alaikäisenä. Tärkeä paikka mulle muutenkin.)

Tällä kertaa mestoille houkutti Noah Kin, View, Tuuttimörkö ja ilmaiset tatuoinnit. Harmi vaan, että jono tatuointipisteelle oli melkoinen eikä siihen enää otettu väkeä, kun itse pääsin paikalle. Ketutti. Katselin aikani parveilevia teinejä ja lähdin muualle kaljalle.

Vaan mokomat Carlingisilla järjestivät Facebookissa arvonnan, jossa vielä viisi rannalle jäänyttä sai mahdollisuuden voittaa leiman ihoonsa. Olen vakaasti ollut siinä uskossa, että kukaan ei koskaan ole voittanut Facebook-arvonnoista yhtään mitään, mutta kas, tällä kertaa osui onni kohdalle.

Tänään kipaisin Merimiehenkadulle Impact Tattoo -studiolle lunastamaan voittoani. Kelmun alla muhii nyt uusi kuva, huippua. Yksi pikkutatuointi tosin ei riittänyt laannuttamaan polttavaksi yltynyttä mustekuumetta. Veronpalautukset palamaan, kunhan seuraava kuva ja sille tekijä vielä hioutuvat.

Kuvat: Carlings

// Winning a tattoo from a Facebook giveaway sounds a bit stupid. But my new tattoo ain’t stupid at all.

2 Replies to “Carlings Party”

  1. […] Arvontavoittona saatu tatuointi on kulkenut jalassani nyt viikon. Kotka tehtiin Impact Tattoossa, sen nakuttaminen koipeen kesti vain hetken ja kuva on parantunut mukavasti. Suurin tragedia tämän kanssa oli pillifarkkukielto parille ensimmäiselle päivälle. Mitä muutakaan ihminen voi pukea, kysyn vaan. […]

  2. Mainosvideota olisi kiva päästä katsomaan kun sitä tehdään. Minustakin tuntui aina, ettei facebookin arvonnoissa voita mitään, mutta kaverini voitti myös jonkin lahjakortin. Itse en ole voittanut koskaan mitään.

Vastaa