2x ravintolavinkki Riikaan

riika05
Riiassa on halpaa syödä ja juoda, mutta kun etukäteen etsin muutamia ruokapaikkoja valmiiksi, tuntui, että oikein kenelläkään ei ollut mitään erityisiä suosikkeja. Jäi vähän sellainen olo, että Riikan ravintolaskenen helmet jäivät vielä löytämättä, mutta ainakin nämä pari kuppilaa jäivät mieleen varmoina valintoina: safka oli molemmissa kelvollista ja tunnelma kiva.

La Kanna

Lounaalle piipahdin La Kannaan. Kotoisa, mutta ihan asiallinen rafla tarjoilee monenlaista safkaa isompaan ja pienempään nälkään. Yksin ravintolassa käyminen on itselleni ihan normaalia, mutta paikan tarjoilija tuntui olevan vähän hämmentynyt siitä, että olin itsekseni liikeellä, vaikka palvelu muuten olikin varsin ystävällistä.

La Kanna
Terbatas iela 5
www.lakanna.lv

riika06Fazenda Bazars

Fazendalla on useampi toimipiste ympäri Riikaa. Vanhassa puutalossa oleva kahvila-ravintola näyttää sisältä ihan runsaasti sisustetulta mummolalta. Listalta löytyy vaikka mitä, itse söin vege-wokkia. Reilu annos ja iso olut maksoivat yhteensä alle kympin, ja hyvää oli!

Fazenda Bazars
Baznīcas iela 14
www.fazenda.lv

// Where to eat in Riga.

2 Replies to “2x ravintolavinkki Riikaan”

  1. La Kannassa on myös erinomainen brunssi, viime viikonloppuna testattu. Ainoana, mutta pitkänä miinuksena englanninkielisillä verkkosivuilla ollut vanha hinta – kun tästä huomautin niin edes pahoittelua ei kuulunut, erotuksen hyvittämisestä puhumattakaan. Ruoka oli erittäin hyvää mutta lähtiessä jäi hieman paska fiilis.

    Täältä Vilnasta käsin Riian ravintolat eivät ole mitään edullisia, minusta varsinkin vanhankaupungin ilmeisimpien paikkojen hinnat olivat aivan samaa tasoa kuin Suomessakin. Edullisempaa ja hintaan nähden hyvää ruokaa löytyi kuitenkin Folkklubs ALA:sta, jossa palvelukin oli oikein hyvää.

    1. Satuin La Kannaan siinä vaiheessa, kun brunssia jo siivottiin pois, mutta näytti kyllä herkulta! Ruoka voi kai olla turistipaikoissa lähes Suomen hinnoissa, mutta viimeistään halvemmat juomat laskevat sitten kuitenkin ulkona syömisen hintatason alemmas, kuin mitä vastaava olisi Helsingissä.

      Kiitos raflavinkistä, laitan muistiin :)

Vastaa