10 satunnaista asiaa minusta

Sunnuntaiaamu blogi
Kuva: Laura Talvitie

Nyt, kun Berliinin ja Budapestin reissujutut ovat paketissa ja tulevat matkat vasta suunnitelmien asteella, ajattelin kirjoittaa vaihteeksi vähän kevyemmin. Tulevat reissusuunnitelmat tosin vaikuttavat hurjan lupaavilta, en malta odottaa, että ne tästä vähän konkretisoituvat!

Vaikka blogi lähestyy kohta jo kolmatta syntymäpäiväänsä, en ole varsinaisesti höpissyt itsestäni juuri mitään. Tässä olisi kymmenen satunnaista juttua meikäläisestä, joiden en vielä usko ainakaan blogin perusteella käyneen ilmi:

  1. En osaa parkeerata kunnolla, varsinkaan taskuun, vaikka minulla ajokortti onkin. Olen muutenkin aika epävarma kuski, ja liikun mieluiten julkisilla. Pahimmissa painajaisissani ajan autolla keskustassa ruuhka-aikaan.
  2. Juon tosi paljon kahvia. Laadulla tai maulla ei ole niin väliä. Kunhan kahvi on mustaa ja lämmintä, se todennäköisesti tulee juotua. Erään ystäväni kauhuksi myös mikrotan kahvia, jos pannunpohjat pääsevät jäähtymään.
  3. Olen itsenäinen (ja itsepäinen). Viihdyn hyvin yksin ja olen aika huono pyytämään apua.
  4. Olen opiskellut englannin ja ruotsin lisäksi koulussa saksaa ja vaihdossa hollantia. Tällä viikolla aloitin töissä ranskan alkeiskurssin. Vaikka englanniksi pystyn ilmaisemaan itseäni tilanteessa kuin tilanteessa, on kielipääni muuten varsin keskinkertainen. Olen vähän kateellinen kaikille luonnostaan kaksikielisille!
  5. En erityisemmin pidä puhelimessa puhumisesta: asiat eivät jää mieleen ja muistiinpanoja on hankala tehdä puhuessa. Pystyn toki hoitamaan tarpeelliset asiat puhelimitse, mutta jos saan itse valita, niin viestin mieluummin kirjallisesti.
  6. Perusilmeeni taitaa olla vähän nyrpeä (kuvittele chronic bitch face -meemi tähän). Vaikka olisin innoissani ja tyytyväinen, saattaa joku tulla kysymään, mikä mättää. Erityisesti tämä korostuu valokuvissa: näytän usein ärsyyntyneeltä tai tylyltä.
  7. Tiedostan olevani etuoikeutettu. Hyvä perhetausta on mahdollistanut minulle monia asioita, jotka eivät todellakaan ole kaikille itsestäänselvyyksiä: harrastuksia, matkoja, turvaa ja kannustusta.
  8. Rakastan Aura-juustoa! Mikä tahansa sinihomejuusto ei kelpaa, vaan sen tulee olla nimenomaan Auraa, jota syön vähintään palan viikossa. Se sopii lähes aina ja kaiken kanssa. Valio, miten olisi sponssidiili?
  9. En tykkään juoruilla ja olen yleensä jokseenkin pihalla kaikesta tuttavapiirissä viime aikoina tapahtuneesta.
  10. Minulla oli nuorena lemmikkinä kilpikonna. Olisin halunnut koiran, mutta karvaiset eläimet eivät olleet vaihtoehto. Kilppari oli tosi mainio kaveri, mutta luovuin siitä kun muutin opiskelujen perässä kotoa.

// Ten random facts about me.

Vastaa